Ajankohtaista

Jahti&Vahti –pakasteet vaihtuvat Mush-tuotesarjaan

11.12.2017

Jahti&Vahti-raakaruoat vaihtuvat Hankkijan myymälöissä Mush-tuotesarjaan. Tähän mennessäkin Mush on valmistanut Jahti&Vahti-raakaruoat Pietarsaaressa kotimaisesta lihasta.  Valikoimista löytyy jatkossa Mush Vaisto - sekä Duo+-täysravintoja sekä Barf Basic -lihoja. ...   

Lue lisää >>

Jahti&Vahti-tuotteita saa nyt myös Helsingistä!

9.5.2017

Uuden kauppakeskus Kaaren Hankkijan myymälän valikoimaan kuuluvat myös Jahti&Vahti-tuotteet. Kauppakeskus Kaari sijaitsee Kannelmäessä, osoite: Kantelettarentie 1. Aukioloajat löydät täältä.

Lue lisää >>

Tutustu uuteen blogiimme: Elmerin matka hypokoiraksi

7.11.2016

Elmeri on puolivuotias tsekinpaimenkoira ja juuri aloittanut hypokoirakoulun. Hypokoirat ovat diabeetikoiden avustajia, ne koulutetaan ilmaisemaan alhainen verensokeri.
Seuraamme Elmerin matkaa hypokoiraksi Jahti&Vahti -blogissa, lue ensimmäiset kuulumiset tästä linkistä.

Lue lisää >>

Tutustu uusiin yhteistyökumppaneihimme!

2.2.2016

Emma ja Esa Somerniemeltä ovat aktiivisia koiraharrastajia - heille koiraharrastaminen on enemmänkin elämäntapa. He harrastavat palveluskoiriensa kanssa kansainvälistä IPO -koetta (suojelukoe). Koiraharrastuksessa tavoitteemme on kilpailla SM- ja MM-tasolla. Lisäksi heidän pihapiiristään löytyy ...   

Lue lisää >>

Tutustu uudistettuun Jahti&Vahti-esitteeseen

6.5.2015

Uudesta Jahti&Vahti Premium-luokan koiranruosarja -esitteestä löydät kootusti kaikki tuotesarjan koiranruoat. Esitteen takasivuilta löydät kätevät koontitaulukot ravinto- ja valmistusaineista eri tuotteissa. Tutustu esitteeseen.

Lue lisää >>

Yritys
Ruoki koiraasi oikein
Kysy asiantuntijalta
Koiravinkit