Koiran luonnolliseen ruokavalioon kuuluu raaka liha. Jahti&Vahti BARF- ruuissa sitä on runsaasti!

Jahti&Vahti- koiranruokia kehitetään jatkuvasti koirien ehdoilla. Nyt tuotesarjaan liittyy uutuutena Jahti&Vahti BARF- raakaruuat. BARF on lyhenne englanninkielen sanoista bones and raw food, eli suomeksi luut ja raaka ruoka. Jahti&Vahti BARF- ruuat ovat oikeasti suomalainen tuote. Raaka-aineet leikataan ainoastaan suomalaisesta lihasta Snellmanin teurastamossa Pietarsaaressa.

Jahti&Vahti BARF- tuoteperheeseen kuuluu kuusi eri tuotetta. Kolme näistä on puhtaita lihaseoksia, joissa on käytetty runsaasti valkuaista ja rasvaa sisältävää naudan-, sian- tai kananlihaa. Kahteen liha-mix- seokseen on käytetty eri lihojen lisäksi ruoansulatukselle välttämättömiä sulavia kuituja sisältäviä kotimaisia kasviksia sekä välttämättömiä omega-rasvahappoja sisältäviä kasviöljyjä. Naudan rustoluut täydentävät sarjan. Varmasti tuoretta ja kotimaista!

BARF- ruokia voi käyttää koiran ruokinnassa päivittäin sellaisenaan tai yhdessä Jahti&Vahti- kuivaruokien kanssa. Anna koirallesi Jahti&Vahti- ruuilla terveellinen, turvallinen ja maistuva makuelämys!

Yritys
Ruoki koiraasi oikein
Kysy asiantuntijalta
Koiravinkit