Neiti on ollut varsinainen jästipää pienempänä

Niña (Ninja) on päälle 8kk vanha sekarotuinen pentu, joka saapui meille löytöeläinkoti Tassutarhasta 8,5 viikon ikäisenä kakarana. Neiti on ollut varsinainen jästipää pienempänä, mutta nykyään osaa olla aikamoinen enkeli, vaikka ne korvat välillä unohtuukin jonnekin.

Kuten eläinkodin pitäjäkin sanoi tyttöä hakiessamme, Niña on aikamoinen persoona,joka rakastaa kaikkia ja kaikkea ja sen olemme huomanneetkin kun katsoo miten hyvin toimeen niin ihmisten kuin muiden eläintenkin kanssa.

Harrastuksia ei oikeastaan vielä ole, käymme lenkeillä, koirapuistossa ja kesäisin uimassa. Koska Niña rakastaa käyttää nenäänsä, tulevaisuudessa olisi tarkoitus harrastaa jälkeä, ehkä agilityäkin kokeillaan. Kotona harrastetaan erilaisia temppuja, joita pitääkin keksiä aikamoista tahtia, koska Niña oppii todella nopeasti. Myös perustottelevaisuudesta muistutetaan tytölle päivittäin :)

Syötimme Niñalle pienempänä Jahti & Vahti Pentua ja 6kk:n iästä eteenpäin aloimme syöttämään Jahti & Vahti Kana ja riisiä, molemmat ovat hyvin maistuneet. Tyttö on pysynyt terveenä, turkki kiiltää ja energiaa riittää enemmänkin kuin tarpeeksi. Myös kasvu on ollut tasaista ja penturuuan nappuloita on voinut hyvin käyttää koulutuksessa, eli ruuasta ei ole mitään pahaa sanottavaa ja aiomme jatkaa Jahti & Vahti-ruuilla Niñan koko loppuelämän :)

Johanna Friman - Jahti&Vahti koiranruoka-arvonnan voittaja

Jahti&Vahti-esite
Yritys
Ruoki koiraasi oikein
Kysy asiantuntijalta
Koiravinkit