Korrien koirakoulu

Susanna ja Juha Korri ovat palveluskoiraharrastajia, jotka ovat kilpailleet useissa eri kilpailulajeissa koirillaan. Koirien kouluttaminen ja niiden kanssa harrastaminen on koko perheen yhteinen harrastus. Lisäksi Korrit kasvattavat belgianpaimenkoira malinoiseja kennelnimellä Tämä on. (www.tamaon.com).

Susanna Korri on MM-tason kilpailija, joka on edustanut menestyksekkäästi Suomea kansainvälisissä käyttökoirakokeissa malinois-koiransa Ranin kanssa yhteensä kuudessa MM-kilpailussa. Hän on kisannut myös erikoisjäljellä, tokossa, metsäjäljellä, haussa ja agilityssä. Hänen koiransa Rani sai Vuoden Palveluskoira -tittelin vuonna 2005. Susanna valmentaa palveluskoirien tottelevaisuuden intensiiviryhmiä, pitää seminaareja ja kouluttaa koirakoita kasvattaja- sekä palveluskoira- ja rotuyhdistysten leireillä tottelevaisuuden ja peltojäljen osalta. Hän ohjaa myös ohjaajia suojeluosuudessa.

Juha Korri on kilpaillut aktiivisesti vuodesta 1984 ja edustanut Suomea MM-kisoissa kahdesti. SM-kisoista Juhalla on useita mitaleita. Hän on osallistunut kaikkiin palveluskoira-kokeiden lajeihin korkeimmassa luokassa ja kouluttanut ohjaamastaan seitsemästä koirasta kuusi suojelun korkeimpaan luokkaan. Omien koiriensa lisäksi Juha on kouluttanut paljon muiden koiria suojelun maalimiehenä sekä ohjaamalla koirakoita seminaareissa, leireillä ja koulutuksissa. Juha on toiminut kilpailumaalimiehenä useissa arvokisoissa, muun muassa Suomessa pidetyissä IPO MM-kilpailuissa vuonna 2010.

Kasvatus- ja harrastustoiminnan myötä Korrien perheessä on ollut ihan pieniä pentuja, nuoria koiria, vanhoja koiria, rauhallisia ja hyvin energisiä koiria, kantavia narttuja ja myös yliherkkiä ja herkkämahaisia koiria. Korrit ovat olleet erittäin tyytyväisiä Jahti&Vahti koiranruokasarjaan, koska siitä on löytynyt jokaiselle koiralle oma hyvin sopiva ruokansa. Jahti&Vahti ruoat ovat koirille maistuneet, niiden saatavuus on hyvä sekä hinta-laatusuhde erinomainen.

-Palvelukoiraharrastajat Susanna ja Juha Korri-

Jahti&Vahti-esite
Yritys
Ruoki koiraasi oikein
Kysy asiantuntijalta
Koiravinkit