Ruokakupissa Jahti&Vahti, safarilla kunnon tahti.

Kennelissämme on yli 300 vetokoiraa, joiden energian tarve työkaudella on todella suuri. Vajaan viiden kuukauden ajan vuodessa koiramme antavat turisteille upeita elämyksiä vetämällä valjakkoa pitkin lumisia maisemia. Tällöin energianlähteenä on Suomen Rehun Jahti&Vahti Extra Energia -ruoka. Olemme havainneet tämän olevan laadukas ruoka, joka soveltuu vehnättömyyden ansiosta kaikille kennelimme koirille.

Kesäaikana koiramme lepäävät raskaasta työnteosta, jolloin ruokakuppiin riittää vähäisemmän energian tarpeen vuoksi Jahti&Vahti Kevyt -ruoka tai vaihtelun vuoksi Jahti&Vahti Kana ja Riisis -ruoka. Syksyllä aloitellaan siirtyminen treenikauteen Jahti&Vahti Energia -ruoalla. Pennut aloittavat taipaleensa kohti työkoiran uraa valjakossa nauttimalla Jahti&Vahti Pentu -ruokaa.

Raskas päivä vaatii joskus pikatankkausta safareiden välillä ja silloin maistuu Jahti&Vahti Liha-ateria, joka on koostumuksensa vuoksi helppo tarjoiltava pienenä snacksinä.

Olemme olleet todella tyytyväisiä Suomen Rehun Jahti&Vahti-koiranruokasarjaan. Laadukas ruoka näkyy koiran hyvinvoinnissa ja suorituskyvyssä. Suuren koiramäärän ruokintaa suunniteltaessa myös hinnalla on oma merkityksensä ruoan valintapäätökseen. Hinta-laatu suhteeltaan Jahti&Vahti-koiranruoka on erittäin kilpailukykyinen. Ruoan saatavuus on myös yksi tärkeä asia näin suurta laumaa ruokittaessa, Suomen Rehun toimitusvarmuuteen olemme voineet luottaa.

Northern Gate Safaris Oy

Anne ja Hannu Airola

Jahti&Vahti-esite
Yritys
Ruoki koiraasi oikein
Kysy asiantuntijalta
Koiravinkit