Ruokien tuotekehitys ja valmistus

Jahti&Vahti-ruokien tuotekehitys tehdään huolella, sillä ymmärrämme kuinka tärkeää oikea ruokinta on jokaisen koiran hyvinvoinnille. Oikein toteutettu ruokinta vaikuttaa suoraan koiran elintoimintoihin, kuntoon ja käyttäytymiseen.

Pidämme tuotteiden korkeasta laadusta huolen kehittämällä Jahti&Vahti-ruoat Suomessa, ja ottamalla korkean laadun edellytykset tarkasti huomioon, mm. raaka-aineiden huolellisella valinnalla, tuotteiden valmistuksessa.

Jahti&Vahti-ruokien valmistuksesta vastaa laadukkaista koiranruuistaan tunnettu Josera. Josera on saksalainen perheyhtiö, jolta löytyy vahvaa osaamista myös elintarvikkeiden valmistuksesta.

Josera on perinteikäs alan toimija, jolla on yli 65 vuoden kokemus eläinten ruokien valmistuksesta. Yrityksellä on käytössä standardoitu laatujärjestelmä, DIN ISO 9001:2000 sekä rehuturvallisuuden HACCP- hallintajärjestelmä. Josera ei tee eläinkokeita.

Josera ajattelee myös ympäristöä, ruokien valmistukseen käytetään ainoastaan ekologista energiaa. Ruokiin käytettävät raaka-aineet ovat peräisin elintarvikelaatuisista lähteistä. Raaka-aineet hankitaan pitkäaikaisilta kumppaneilta, mm. lähialueen viljelijöiltä ja sertifioiduista lihanjalostuslaitoksista.

Jahti&Vahti-esite
Yritys
Ruoki koiraasi oikein
Kysy asiantuntijalta
Koiravinkit