Jahti & Vahti Luomurypsiöljy

Jahti&Vahti Luomurypsiöljy on valmistettu kylmäpuristuksella kotimaisesta luomuviljellystä rypsistä. Tuote on tarkoitettu koirien energiatäydennykseen sekä ihon, turkin ja nivelten hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kylmäpuristettu rypsiöljy sisältää hyvälaatuisia omega-3 ja omega-6 rasvahappoja.
Luomurypsiöljyssä on vähiten tyydyttynyttä rasvaa mistään ravintoöljyistä, vain noin 6 g/100 g. Omega-6 eli linolihappoa noin 20 g ja omega-3 eli alfalinoleenihappoa noin 10 g /100 g.

Ravintosisältö/100 g:

Energiaa/Energi    3700kJ/884kcal
Hiilihydraattia/Kolhydrat  0 g
Proteiinia/Protein        0 g
Rasvaa/Fett, joista/varav 100 g
Tyydyttyneitä/Mättade    6 g
Monotyydyttymätömiä/Monoomättade 61 g
Polytyydyttymätömiä/Polyomättade, joista/varav: 31 g
Linolihappoa/Linolsyra (omega-6) 20 g
Alfalinoleenihappoa/Alfalinolensyra (omega-3) 10 g
E-vitamiinia/E-vitamin 19 mg

Käytetään muun ruokinnan ohella päivittäin rehuun sekoitettuna. Pulloa tulee käännellä ylösalaisin muutaman kerran ennen jokaista käyttökertaa. Tuote sisältää valkuaismassaa, joka ajan kanssa painuu pohjalle ja kääntelemällä tuote pysyy tasalaatuisena. Valkuaismassa tekee öljystä myös tavanomaista paksumpaa ja tummempaa. Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä suojattuna auringonvalolta. Avattuna suositellaan säilytystä jääkaapissa. Ei saa jäätyä. Viileässä suljettuna/pumppu paikallaan säilytettynä, tuote säilyy parasta ennen -päiväykseen asti.

Lataa tuoteseloste (pdf)

Jahti&Vahti-esite
Yritys
Ruoki koiraasi oikein
Kysy asiantuntijalta
Koiravinkit